5 Ağustos 2013

Blue Jasmine açılış rekoru kırdı!

Sinemanın önde gelen yönetmenlerinden Woody Allen'in son filmi Blue Jasmine, başlangıçta sadece altı adet salonda yayınlanmasına rağmen 102.000 $'lik salon başına düşen gişe geliri ile, sinema tarihinin bu dalda en yüksek altıncı gişe gelirini elde etti.


Başrollerinde Cate Blanchett, Alec Baldwin ve Peter Sarsgaard gibi ünlü oyuncuların oynadığı Blue Jasmin'de, fazlasıyla süslü bir hayat yaşayan Jasmine, hem çok çekicidir hem de güzeldir. Ancak zengin iş adamı Hal ile evliliği de dahil olmak üzere hayatında her şey ters gitmeye başlar. Özellikle lükse tutkunluğu ve alışverişe çok para harcaması onu iflasın eşiğine getirmiştir. Herşeyi geride bırakıp yeni ve sade bir hayata başlamaya karar veren Jasmine, San Francisco yollarına düşer.


Film, Box Office Mojo'nun verilerine göre onuncu gününde 3.000.000 $'nin üzerinde gişe gelirine ulaşan Blue Jasmine, şu an 50 salonda yayınlanıyor.

Türkiye'de 27 Eylül'de gösterime girmesi beklenen film ile ilgili, Hollywood'ta özellikle Cate Blanchett'in iyi oyunculuğu ile Oscar'da En İyi Kadın'ı alacağına kesin gözüyle bakıldığı konuşulmaktaymış.



İŞTE FİLMİN FRAGMANI

Blue Jasmine



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder