1 Ağustos 2013

Hollywood'un Yakışıklıları "American Hustle' da Buluşuyor!



The Fighter ve Silver Linings Playbook filmlerinin başarılı yönetmeni David O. Russell, özellikle geçen yıl Silver Linings Playbook ile yakaladığı büyük başarı ve yapımcısına kazandırdığı yerel ve uluslararası salonlarda elde edilen 235 milyon USD'den fazla gişe ile adından sıkça söz ettirmişti. Russell, 2013 yılında da boş durmayacağa benziyor. Çekimleri süren yeni filmi American Hustle'da eski göz bebeği oyuncularını tekrar oynatmaya karar veren Russell, Hollywood'un iki yakışıklı ve başarılı oyuncusu Bradley Cooper ve Christian Bale'i filmin merkezine oturtmuş. Bir diğer göz bebeği, güzel oyuncu Jennifer Lawrance'ı da Russell unutmamış.

Bu arada filmin başarılı oyuncu kadrosunda başka usta oyuncular da var. Bunlardan bazıları; The Fighter'dan hatırlayacağımız Amy Adams, The Hurt Locker'dan hatırlayacağımız Jeremy Renner ve bir çok filmden hatırlayacağımız usta oyuncu Robert  De Niro. Russell anlaşılan, yine izleyiciyi oyunculuğa doyurmayı planlıyor.

25 Aralık 2013'te Amerika'da gösterime girecek olan filmin konusunu buradan okuyabilirsiniz.

Filmde ünlü oyuncuların 70'li yıllara uygun kıyafetleri ve makyajları çok konuşulacağa benziyor. Filmin, medyaya düşen ilk görüntülerini bakalım beğenecek misiniz?



İŞTE FİLMİN YAYINLANAN İLK FRAGMANI





AMERICAN HUSTLE'DAN İLK GÖRÜNTÜLER!




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder